top of page

SPIEGELINGEN | Hetty Ansing 

29 februari t/m 26 april 2020

Spiegelingen.

Onder deze intrigerende titel neemt Hetty Ansing de kijker mee naar haar boeiende composities en hun soms fragiele reflectie. Onderwerpen die ons vaak vertrouwd voorkomen stelt zij in een nieuw licht waardoor deze een grotere zeggingskracht krijgen. Haar heldere schilderstijl kenmerkt zich door een hedendaagse setting met een licht klassieke toets. Daarbij speelt het zonlicht dat de onderwerpen streelt de hoofdrol in haar schilderingen.

Het stilleven kent een lange traditie en is wereldwijd altijd zeer geliefd gebleven. Hetty Ansing laat u graag kennismaken met de verstilde en boeiende wereld van haar intieme stillevens, uitgevoerd in acryl. De benadering van haar onderwerpen en de uitvoering maken dat haar schilderijen toepasbaar zijn in een verscheidenheid aan interieurs. De liefde en passie voor het onderwerp en de wijze waarop zij de balans weet te treffen maken elk schilderij tot een unieke beleving met een tijdloze uitstraling.

Over het proces zelf merkt zij op: ‘Ik vind het werkelijk heerlijk om mijn onderwerpen zodanig te arrangeren en in kleur en toon op elkaar af te stemmen waardoor er een mooie en evenwichtige compositie ontstaat’.

IMG_5218
IMG_4897
IMG_2537 (1)
IMG_2538 (1)
IMG_0055
IMG_0857
IMG_1599 (1)
IMG_1709 (1)
IMG_2493
IMG_1865
bottom of page