top of page
portretles5_edited_edited.jpg
WilmaGeerts.jpg

PORTRET
SCHILDERLESSEN

Nog geen nieuwe uitdaging dit jaar? 

Kom portretschilderen op de unieke locatie

in WG Galerie in Dordrecht.

Hoe leuk is het om les te krijgen in een galerie tussen het werk van de top van de Nederlandse portretkunst. En..met max 6 personen, zodat iedereen optimale aandacht krijgt.

Meer informatie via wilmageerts@live.com

Inschrijven kan via wggalerie@gmail.com

Josephine

Wilma Geerts neemt je met haar lessen in portretschilderen mee op verkenningsreis naar verschillende hedendaagse portretschilders. Want er is niet één manier van portretschilderen, maar vele.

De lessen vinden plaats in haar knusse galerie. Je leert portretschilderen op hoog niveau tussen de hedendaagse meesters.

Wilma is een meester in het lesgeven! Ik heb ontzettend veel van haar geleerd. Hard werken met een lach!

Mariken

In Wilma heb ik precies gekregen wat ik wilde; portretles op hoog niveau.

 

Als er iemand is die dat met liefde en passie geeft is zij het wel. In haar mooie galerie omsingeld door de mooiste kunstwerken en die van haarzelf niet te vergeten, raak je geïnspireerd en fantastisch begeleid.

 

Geen vraag is haar teveel en alles wordt gedeeld; van materialen tot schilders -geheimen. Mijn hoofd duizelde soms van al het geleerde, maar de resultaten bleven niet uit.

Kortom ik ben Wilma erg dankbaar.

Anja

De lessen bij Wilma zijn een enorme verrijking voor zowel

de beginner als de gevorderde kunstschilder. Ik heb voor het eerst gewerkt met olieverf terwijl ik alleen ervaring had met acrylverf.

 

Ik heb veel geleerd over portretschilderen.. de lessen vond ik heel ontspannen en met veel ruimte voor persoonlijke aandacht per leerling.

 

Wilma heeft veel kennis van verschillende schildertechnieken en kan het zelf ook toepassen! Kortom, echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar professionele, gepassioneerde en betaalbare portret-schilderlessen! Bedankt Wilma!!

REVIEWS

bottom of page